Skip to main content

TheraVine™ Youth

De TheraVine ™ Pro-Youth serie biedt een selectie van 2 Cutting Edge gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn ontworpen om specifiek aan te sluiten op de unieke huid en lifestyle behoeften van tieners en jong volwassene.

De Pro-Youth lijn bevat een combinatie van actieve ingrediënten om uw huid te helpen verbeteren en te onderhouden. Het bestaat uit de meest recente, technologisch geavanceerde peptiden, die bijdragen tot de verbetering van het natuurlijke afweersysteem van de huid alsmede verbetering van hydratatie en de neiging van de huid om acne te ontwikkelen. Tenslotte is de Pro-Youth Range gebaseerd op grape-by products en zit daarom vol met antioxidanten en huidzuiverende eigenschappen, voor een glanzende en stralende huid!

TheraVine™'s 'Professional Youth Range' is ontworpen om special de jeugdige huid van de beste youth skincare te voorzien.

TheraVine™ Pro-Youth Hydra-Matte Facial

45 min

Een gezichtsbehandeling speciaal ontworpen om de gevoelige jongere huid te ontdoen van zijn vettige glans en te hydrateren. Precies de perfecte balans voor de steeds veranderende lifestyle en steeds meer eisende huid.
Diepe hydratatie en neutralisatie van de dagelijkse vijanden zorgen voor een zuivere, gezonde en stralende teint.

TheraVine™ Pro-Youth Clarifying Facial

60 min

Een speciale, crisis specifieke behandeling, gecreëerd om problematische huidtypes te helpen om de huid duidelijk te zuiveren en de balans te herstellen zonder droogte of irritatie. Ervaar de snel zichtbare resultaten van een heldere teint en een stralende egale huid.

Treatments