Skip to main content

Over TheraVine™: where science meets natural beauty

Het award-winnende  merk TheraVine™ werd in 2004 gelanceerd na jaren van intensief onderzoek en experimenteren met formules en ingrediënten. De vastberadenheid en doorzetting heeft uiteindelijk geleid tot het merk zoals het nu is. TheraVine™: het antwoord voor een gezonde en stralende huid. Zo is de kracht van de natuur opengesteld voor natuurlijke cosmeticaproducten.

TheraVine™ voegt krachtige antioxidanten verkregen uit cultivar druiven samen met de hoogste percentages cutting edge werkstoffen en verkrijgt zo speciaal vervaardigde, op de zintuigen werkende, producten die jouw verwachtingen van een huidverzorgingsproduct zullen overstijgen.

De missie is om producten te bedenken, ontwikkelen en produceren die het resultaat van de gewenste huidconditie kunnen bereiken.  De producten zijn van de hoogste kwaliteit en nemen je mee op een avontuur van wetenschappelijke huidtranformatie en zintuigelijk plezier.

TheraVine™ biedt een grote verscheidenheid van cutting edge gezichtsbehandelingen, therapeutische lichaamsbehandelingen en innovatieve signature behandelingen. De van de behandelingen afgeleide face en body producten bevatten de hoogst aanbevolen percentages van internationaal toegejuichte actieve ingrediënten voor de allerbeste resultaten.

Met dit in gedachten gaat TheraVine™ verder op het pad van succes met de allernieuwste internationale wetenschappelijke research om zo met  geavanceerde technologische actieve ingrediënten de hoogwaardige  productkwaliteit en innovatie verzekeren.