Skip to main content

TheraVine™ Basic Facials

TheraVine ™ gezichtsbehandelingen bieden het perfecte onderhoud om uw huid te hydrateren, weer in balans te brengen, te voeden en de sporen van de tijd te stoppen terwijl het aroma en de textuur zorgen voor een multi-zintuiglijke ervaring.

TheraVine™ Appetizer Facial

30 min

Geef een express vinotherapie facial boost aangepast aan het specifieke huidproblemen.

TheraVine™ Balancing Facial

60 min

Een zachte en diep reinigende facial die de zichtbare onzuiverheden voorzichtig verwijdert. Gevolgd door een passend masker zodat, met behulp van speciaal geselecteerde aromatische kruiden, het evenwicht op de huid weer wordt hersteld. De huid voelt zacht en ziet er hersteld uit.

TheraVine™ Hydrating Facial

60 min

Een gezichtsbehandeling ontworpen voor een geweldige ontspanning door de aromatische geur van de etherische oliën. Speciaal voor een diepe hydratie van de huid met als resultaat een stralende teint.

TheraVine™ Mature Facial

60 min

Een gezichtsbehandeling om de huid te verstevigen, zichtbaar de veerkracht te verbeteren en de rimpels glad te strijken. De huid ziet er rustig uit, egaal en met een stralende teint.

TheraVine™ Anti-Ageing Booster Facial

30 min

Een gezichtsbehandeling die de huid verstevigt, zichtbaar glad maakt en rimpels vervaagt. Laag over laag worden de werkstoffen aangebracht. Duidelijker kun je de TheraVine™ filosofie niet uitleggen. De huid ziet er fris uit en de teint is meer stralend.

Treatments