Skip to main content

TheraVine™ Bodywraps

Laat uw gedachten los terwijl u cocooned in een troostende omhulling van geurige oliën en wetenschappelijke wraps uit onze therapeutische range. Kies de wrap die uw zorgen zal verlichten en float away tijdens een ontspannende hoofdhuidmassage.

TheraVine™ Purifying Body Clay Wrap

60 of 90 min

Na verloop van tijd kunnen ongezonde gewoonten of lichte verwaarlozing een werkelijke behoefte aan zuivering brengen. Eeuwenlang al wordt klei gebruikt om het lichaam te ontgiften en de mineralen van de huid aan te vullen  Een warme klei die helpt

onzuiverheden te verwijderen en de huid weer glad en helder maakt en tevens helpt bij het zuiveren van het lichaam, wordt toegepast. Een ontgiftende bodyolie met Blue Mountain Salie,Basilicum, Jeneverbes en Rozemarijn draagt bij aan het afbreken en elimineren van toxinen.

TheraVine™ Firming And Hydrating Body Gel Wrap

60 of 90 min

Een heerlijk voedende en verstevigende behandeling waarbij verstevigende werkstoffen en essentiële kruiden zijn gemengd in een Aloë Vera gebaseerde pakking. Laat uw cliënt wegdrijven terwijl ze ontspant onder een thermische deken. De huid krijgt meer stevigheid, uniformiteit van veerkracht en textuur.

TheraVine™ Relaxing Body Cream Wrap

60 of 90 min

Deze luxe behandeling wordt aanbevolen als een anti-stressbehandeling met de nadruk op totale ontspanning. Gebruik een donkere kamer met zachte, rustgevende muziek op de achtergrond en laat uw cliënt volledig ontspannen terwijl u trakteert op een 'nooit te vergeten ervaring'.

TheraVine™ Recharge Body Clay Wrap

60 of 90 min

Een levendige mix van essentiële oliën van Clary Sage, Rose en Jasmijn zal het totale wezen verlevendigen. Het lichaam wordt opnieuw gemineraliseerd met warme klei. Daarna ingepakt in een thermische deken zodat de essentiële mineralen het lichaam grondig reinigen en cellulaire regeneratie stimuleren voor een gladdere, gehydrateerde en stralende huid. Een ideale behandeling voor mensen die toe zijn aan een boost.

TheraVine™ Contouring Body Gel Wrap

60 of 90 min

Deze manuele behandeling is voor iedereen die behoefte heeft aan versteviging. U als schoonheidsspecialist zal een lymfedrainage uitvoeren met behulp van een combinatie van krachtige verstevigende essentiële oliën die gifstoffen elimineert en vastgehouden vocht verlicht. Daarna wordt een verstevigende bodygel toegepast. Vervolgens wordt de cliënt ingepakt in de thermische deken. Terwijl het lichaam zachtjes ontgift, masseert u het hoofd.

Sculpt-O-Vine™ Cellulite Treatment

60 min of een kuur van 6 of 12 behandelingen

Vermindert zichtbare cellulitis en optimaliseert de natuurlijke vorm van het lichaam door het verbeteren van de microcirculatie, optimaliseren van lipolyse en versterken van de epidermis van de huid met een baanbrekende nieuwe wetenschappelijke, active-based behandeling!

TheraVine™ Hair and Scalp Treatment

30 min

Geef de ervaring van een diepe ontspanning tijdens een ultra ontspannende, stress verlichtende hoofdhuidmassage met een stimulerende hoofdhuidtonic waarna een conditionerende olie en een intensief masker worden aangebracht zodat het haar zijdezacht en glanzend wordt.

Treatments