Skip to main content

TheraVine™ Body Exfoliation

Wetenschappelijk getest en bewezen, met zijn unieke toonaangevende technologieën, antioxidanten en vrije radicalen bestrijdende kenmerken, zijn de enkelvoudige TheraVine ™ Body Rituals in staat om te verstevigen, te zuiveren, te ontspannen en op te laden terwijl de delicate aroma's u mee zullen nemen naar een plek van volledige harmonie.

TheraVine™ Body Buff Cleanse

30 min

Een zachte totale body scrub met druivenpitten in een lichaam reinigende crème verrijkt met botanische planten. De cliënt voelt zich opgemonterd en versterkt. De huid voelt glad en gloeit voordat met de body treatment begonnen wordt.

TheraVine™ Luxurious Pinotage And Lime Salt Glow

30 min

Een luxueuze, lichaamsscrub bestaande uit geraffineerd zeezout, druivenextracten en honing. Doordrenkt met citroen, limoen en zoete sinaasappelessences. De zijdezachte huid heerst...

MusculaVine™ Friction Scrub

30 min

Verwarmende suikerscrub doordrenkt met essentiële oliën die de doorbloeding stimuleren. Werkt als een tegengif voor een vermoeid lichaam en geest. Deze scrub geeft een spannende start van de dag door de stimulerende geur van Eucalyptus, Den en Zwarte Peper die helpen lichaam en geest te ontspannen en die spierpijn verlichten.

Grape Infused Sponge Soap Exfoliation

30 min

Het lichaam wordt gereinigd met een exfoliërende spons doordrenkt met een mengsel van rode druivenschilextract, Rooibosextract en plantaardige zeep. Echt iets totaal unieks!

Treatments