Skip to main content

TheraVine™ Specialised Facials

AromaVine™ Anti-Wrinkle Facial

90 min

Een facial als geen ander!
De behandeling start met een luxueuze ontspannende rug-, nek-, schouder- en hoofdhuidmassage voordat de Muscle Relaxant Ampoules rijkelijk op het gelaat worden aangebracht. De gespecialiseerde massage richt zich op de oppervlakkige en diepere gezichtsspieren om te helpen de klok terug te draaien in de tijd. Dit resulteert in de vermindering van fijne lijntjes, rimpels en expressielijnen waardoor de huid er jonger en hersteld uitziet. Het antwoord op de bindweefselmassages.

HydraVine™ Facial

60 of 90 min

De perfecte behandeling voor de zeer droge, gevoelige huid die een intense hydratatie en een vitaminen boost nodig heeft. Deze gezichtsbehandeling helpt bij het herstellen van de hydro-lipide film van de huid door diepe hydratie van het revolutionaire cloth masker met hyaluron dat intens hydrateert en actieve ingrediënten 'insluist' voor bijna 3 weken.

NutriVine™ Therapack Facial

75 min

Een rijk aan antioxidanten voedende facial die de doffe en vermoeide huid voedt en revitaliseert. De gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met een gespecialiseerde warme multi-actieve druif- en lijnzaadgezichtspakking die stimuleert en de werking versterkt van de, tijdens de behandeling, gebruikte ampullen/werkstoffen. De huid voelt glad, zacht en ziet er stralend uit.

Purifying Sebuvine™ Facial

60 min

Een gespecialiseerde behandeling voor de vette huid, verwijde poriën, dikke huidstructuur en een constante vette glans. De behandeling bevat multi-actieve ingrediënten die helpen de huid helderder te maken, te zuiveren en opnieuw in balans te brengen door het normaliseren van de talgproductie en het voorkomen van verstopte poriën.

TheraVine™ De-Polluting Radiance Repair Facial

60 min

4- fasen gezichtsbehandeling om de huid te detoxen, intensief te reinigen, voeden en tenslotte te beschermen tegen invloeden van buitenaf (m.n. verontreiniging en blauw licht). Deze behandeling is voor nagenoeg alle huidtypen.
Na een diepe reiniging en Lactic Acid 20% Peel Stap 1 is de huid optimaal gereinigd en van onzuiverheden ontdaan.
Het zuiverende Charcoal Purifying Mask bereidt de huid voor op het revolutionaire De-Polluting Radiance Souffle Mask. De huid voelt nu schoon aan en is hersteld.
Tenslotte wordt bescherming aangebracht.

TheraVine™ Deluxe Anti-Aging Facial

60 of 90 min

De onbegrensde, aanvullende behandeling die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels door het gebruik van gespecialiseerde boosters en serums om de tekenen van veroudering tegen te gaan. De producten bevatten actieve peptiden die het collageen en de elastine in de huid helpen te regenereren. Het toegepaste Plasticizing Paradox masker verbetert de werking van de werkzame bestanddelen. Een echte tijdinterceptor.

TheraVine™ MelanoVine™

60 min

Er zijn vele oorzaken van een onregelmatige huidkleur die een eigen aanpak vragen in behandelen met als resultaat een lichtere huid.
TheraVine behandelt pigmentatie met correctie, herstel en bescherming.
De gezichtsbehandeling is opgebouwd uit 5 fasen. Na de reiniging wordt de huid voorbereidt met een glycolic acid 20% professional peel. Hierna volgt het speciale souffle masker. Na het tweede (crème) masker is de huid gecorrigeerd en herstelt. De behandeling sluit af met serum en crème met spf ter bescherming. De huid oogt gelijkmatiger en egaler.

TheraVine™ Timecare Eye Treatment

30 min

Een intensieve behandeling met als resultaat een vermindering van fijne lijntjes en versoepeling van diepere rimpels. Voor frisse en jeugdigere ogen. Als onderdeel van een facial of als afzonderlijke behandeling.

UltraVine™ Advance Cellular Gold

90 min

De belichaming van wetenschap en weelde. De luxe behandeling is gebaseerd op de TheraVine™ doorbraak in antioxidanttechnologie. Het UltraVine™ Advance anti-ageing-concept bevordert in de huid het DNA-reparatiesysteem terwijl luxueuze, zachte en delicaat geparfumeerde crèmes, serums en balsems de huid naar een gevorderde staat van vernieuwing en sereniteit voeren.

Ons anti-ageing juweel, een collageen filmmasker met zuivere, zachte 24K goud- en diamantstof in combinatie met een geconcentreerd serum, vol met super geladen actieve ingrediënten, zal de huid zichtbaar veerkrachtiger maken, polijsten en opfleuren zodat ze glanst en straalt.

Treatments