Skip to main content

TheraVine™ Signature Treatments

Wordt gekoesterd met onze 'de-vine' pakketten...

TheraVine™ DeLuxe Spa Ritual

2 uur

Laat het lichaam en gezicht het middelpunt zijn van de aandacht, beginnend bij de voetzolen en eindigend bij de kruin van het hoofd – de ultieme skin therapy. Deze behandeling begint met een voetreinigingsritueel, gevolgd door een ontspannende AromaVine™ massage in combinatie met een speciale TheraVine™ facial.
Geef ontspanning in alle rust tijdens de acupressuur hoofdhuidmassage. Extreme resultaten zijn direct bereikt ...

(Foot cleanse ritual; AromaVine™ massage; gespecialiseerde TheraVine™ gezichtsbehandeling en acupressuur hoofdhuidbehandeling)

TheraVine™ Grape Cleanse and Hydrating Milk Ceremony

1 uur

Het lichaam wordt voorbereid op de luxueuze traktatie als de schoonheidsspecialist de huid ontdoet van ruwe, dode huidcellen met behulp van een crushed druivenpitten cream cleanser. Warme, rijke hydraterende melk wordt vervolgens over het hele lichaam uitgegoten voordat de cliënt wordt ingepakt in warme dekens voor de ultieme ontspanning en hydratatie. Geniet van een ontspannende gezichtsmassage terwijl de aroma’s worden ingeademd.

Warme, zachte AromaVine™ geurende kompresdoeken verwijderen de overtollige melk, waarna een Cabernet Body Lotion, met Red Vine Leafextract,  bekend om het stimuleren van de circulatie, wordt aangebracht.

(Grapeseed Body Exfoliation; Rich Milk Cocoon Wrap; gezichtsmassage; Cabernet Body Lotion)

MusculaVine™ Muscle-release Spa Ritual

2 uur

Na  een warme, van aroma doordrenkte suikerscrub wordt de cliënt ondergedompeld in een bad voor hydrotherapie met een mix van spierverwarmende werkstoffen. Een olie tegen gevoelige en pijnlijke spieren wordt aangebracht op het lichaam waarna een massage wordt gegeven om vermoeidheid en pijn van spierkrampen, artritis, reuma, te verlichten.  
Een circulating gel wordt vervolgens aangebracht, waardoor het lichaam verfrist en verkwikt voelt.

(MusculaVine™ Friction Scrub; Hydrotherapy Bath; massage; Circulating Gel)

TheraVine™ Face and Bodyglow Experience

2 uur

Laat de cliënt genieten van onze volledige, zintuiglijke signature experience terwijl ze genietend drinkt van een glas vol met antioxidanten druivensap. Na een voetreinigingsritueel, worden zowel gezicht als lichaam gescrubt voor een natuurlijke, gezonde gloed.
Ontspan tijdens de pamperende gezichts- en lichaamsmassage met AromaVine™ Pinotage oliën. Vervolgens wordt de cliënt gebalsemd met een ultra hydraterende vino cream om de huid te hydrateren en voeden.
Ontwaak met een warme, met botanische kruiden doordrenkte kompres. Puur geluk…

(Health drink, Foot Cleanse Ritual, gezichtsreiniging en scrub, lichaamsscrub, gezichtsmassage, lichaamsmassage, Hydrating Body balm, warm botanical kompres) 

TheraVine™ Vitality Spa Ritual

2 uur en 15 min

Verwen de zintuigen en laadt lichaam en geest weer op in een diep reinigend en energie gevend ritueel.  Het lichaam wordt gereinigd met een exfoliërende spons doordrenkt met een mengsel van rode druivenschilextract, Rooibosextract en plantaardige zeep - iets totaal uniek! Een warme, uplifting olie wordt vervolgens uitgegoten over het lichaam, gevolgd door een massage die diepgewortelde spanningen en stress vermindert. Terwijl de cliënt lekker in een zuiverende clay wrap ligt, geniet ze van het effect van een revitaliserende Timecare Eye Treatment. Na het aanbrengen van een bodylotion voelt ze zich nieuw leven ingeblazen en heerlijk uitgerust.

(Exfoliating sponge cleanse, Uplifting massage, Purifying clay wrap, Anti-ageing eye treatment, Cabernet Body Lotion application)

TheraVine™ DeLuxe Pamper Package

4 uur

Bereid uw cliënt voor op de ultieme verwennerij en stressrelease. Om te beginnen kan ze genieten van een voetreinigingsritueel gevolgd door onze fijngemalen Pinotage Honey and Lime Salt Scrub. Vervolgens wordt ze ondergedompeld in een hydro-therapiebad gevuld met een elixer van rode druivenschilextract en onze rijke badmelk. De spanning smelt weg met een van onze zalige AromaVine™ massages, gevolgd door een therapeutische Hair and Scalp Treatment. De gespecialiseerde gezichtsbehandeling is een intensieve boost van vitaminen, mineralen, peptiden en wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten om te hydrateren, voeden en energie aan de huid te geven. Tot slot wordt een warme, hydraterende melk over de voeten uitgegoten om de huid en nagels te behandelen,  gevolgd door een drukpuntenmassage. De cliënt is volledig ontspannen en verjongd.

(Foot Cleansing Ritual, Body Scrub, Hydrotherapy Bath, AromaVine™ massage, Hair and scalp treatment, gespecialiseerde facial, Foot treatment met pressure point massage)

Treatments