Skip to main content

Trainingen

Kennisvergroting is een belangrijk onderdeel van ons vak. Hiermee versterken  we onze professionaliteit. Lanine TheraVine Nederland geeft regelmatig trainingen om jouw kennis te vergroten. Bij de trainingen horen PowerPoint presentaties in het Nederlands. Alle trainingen worden afgesloten met een certificaat.

Trainingen zijn compleet verzorgde dagen. Koffie/thee en een gezonde lunch ontbreken niet. De meeste trainingen worden in Geldrop gegeven. In overleg kunnen ook trainingen op locatie worden georganiseerd.

Voor TheraVine™ depositaires zijn de trainingen gratis. Aan belangstellenden kan een bijdrage van € 50 gevraagd worden.

*Deze trainingen zijn nog in ontwikkeling.

Training I: HydraVine™

Een 2-daagse training om kennis te maken met de filosofie van TheraVine™. Waar staat het merk voor? Hoe werkt het? Wat doen de werkstoffen? Hoe is het opgebouwd? Dit is de perfecte instaptraining.
De ochtenden zijn voor theorie en de middagen voor praktijktraining.
Na deze training kun je het merk goed uitleggen aan je cliënt, leer je de TheraVine™ basisprotocollen die bij veel behandelingen horen en de productkennis van de producten die in de HydraVine™ behandelingen passen. Deze training wordt in twee aaneengesloten dagen gegeven.

Training II: AromaVine

Deze training is nog in ontwikkeling

In deze 1-daagse training leer je alles over de speciale TheraVine™ anti-aging-behandeling. In de ochtend buigen we ons over de theoretische achtergronden van de TheraVine™ anti-ageing-producten die passen in deze behandeling. In de middag leer je een tweetal TheraVine™ massage-protocollen die je nodig hebt om de behandeling perfect te kunnen uitvoeren. Een zeer onderscheidende (bindweefsel) behandeling.

Training III: UltraVine™ Advance

Dit is een 1-daagse training met in de ochtend theorie- en in de middag praktijk. De theorie legt de ingewikkelde werking uit over de bestrijding van vrije radicalen in de huid door de antioxidanten in het merk TheraVine™. Na de ochtend begrijp je goed hoe het verouderingsproces in de huid werkt.
In de middag wordt de behandeling geoefend waarbij ook aandacht wordt besteed aan de behandeling: Intensive Exfoliating Peeling (fruitzuur).
De UltraVine™ Advance range is de top in anti-ageing.

Training IV: Purifying SebuVine™

Deze training is nog in ontwikkeling

Dit is een 1-daagse training met in de ochtend theorie en in de middag de praktijk. Inhoud van de training is de manier om de vette huid te behandelen met TheraVine™ producten. Deze worden stap voor stap uitgelegd en de behandeling wordt geoefend. Ook de AcniVine™ behandeling komt aan de orde in deze training. Na deze training kun je de werking van de producten voor de vette huid goed uitleggen en de behandeling zelf uitvoeren.

Training V: Youth en MEN

Deze training is nog in ontwikkeling

In deze 1-daagse theoriedag starten we in de ochtend met de uitleg over de producten en behandelingen van de Youth Range die speciaal gericht is op de jonge huid. Na de lunch doen we hetzelfde. Dan echter voor de producten en behandelingen van de MEN Range. Voeg in één dag de kennis van twee interessante TheraVine™ productlijnen toe.

Training VI: Verkooptraining

Deze 1-daagse training wordt regelmatig gegeven door een verkoopprofessional. Doel van de training is om je tools aan te reiken om de omzet in je salon te verhogen door middel van producten verkoop, aantrekken van nieuwe cliënten, inzetten van de beschikbare TheraVine™ marketing materialen en je op nieuwe ideeën brengen. De training werkt inspirerend en motiverend. Kijk met een frisse blik naar je salon. Aan deze training zijn kosten verbonden afhankelijk van de trainer en de locatie.

Depositairedag

Voor de TheraVine™ depositaire wordt op de 1e maandag in juni een speciale dag georganiseerd. Netwerken, informatie delen en toegespeeld krijgen, lezingen en workshops kunnen onderdeel uitmaken van het dagprogramma.
Deze dag wordt op locatie georganiseerd en is alleen toegankelijk op uitnodiging. Er kunnen eventueel kosten verbonden zijn aan deze dag.

TheraVine™ maskerdag

Deze training is nog in ontwikkeling

Een interessante praktische theoriedag waarin de maskers van TheraVine™ worden besproken. De ochtend is voor theorie over de werking van de werkstoffen in de verschillende maskers. In deze training is veel ruimte voor jouw specifieke vragen.
Na de lunch gaan we aan het werk. Met jouw vragen als leidraad wordt een keuze gemaakt welke maskers we gaan oefenen. De inhoud van de training kan daardoor wisselen.