Skip to main content

TheraVine™ Hand and Foot Treatments

TheraVine™'s hand en voet Spa Rituals zijn ontworpen om te voeden en te verstevigen waardoor handen en voeten satijn glad, soepel en opnieuw gehydrateerd worden.

TheraVine™ Conditioning Hand Ritual

30 min

Een verzorgende, handconditioning behandeling die begint met een AromaVine™ doordrenkt, warm kompres, gevolgd door een Honey and Lime Scrub. Rijke, warme hydraterende melk wordt over de handen gegoten om de huid zacht te maken en de epidermis te hydrateren. De handen worden vervolgens gebalsemd in een vitaminerijk masker, gevolgd door het aanbrengen van een luxe handcrème.

TheraVine™ Revitalising Foot Ritual

45 min

Een verzachtende en revitaliserende behandeling voor pijnlijke en vermoeide voeten die begint met een voetreinigingsritueel, gevolgd door een stimulerende friction scrub. Een circulatiebooster olie wordt vervolgens in gemasseerd in de voeten, gevolgd door een verfrissende gel wrap. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van luxueuze voetlotion die de voeten zacht, glad en gerevitaliseerd aan laat voelen.

TheraVine™ Luxury Manicure

60 min

Verwen de handen met een spa-treatment ..... trakteer ze op een zachte druivenpit-peeling, gevolgd door een vochtregulerende handolie massage. Een moisturising cream mask wordt aangebracht om de epidermis zacht en glad te maken.
Uiteraard vergeten we de nagel en nagelriem niet in deze behandeling. Tot slot een nagellak van keuze voor de verjongd en jeugdiger uitziende handen.

TheraVine™ Luxury Pedicure

60 min

Verwen vermoeide voeten en benen met een rustgevende spapedicure die begint met een voetreinigingsritueel, gevolgd door een stimuleren friction scrub om dode huidcellen te verwijderen. De voeten worden vervolgens gemasseerd met luxe voetolie gevolgd door het aanbrengen van een verfrissende mentholgel om de circulatie te verbeteren. In de behandeling worden de nagels en nagelriemen niet vergeten. Tot slot krijgt de cliënt een oogverblindende nagellak voor prachtige nieuwe voeten.

CirculaVine™ Leg Treatment

45 min

Een verkwikkende voet- en beenbehandeling gecombineerd met manuele lymfedrainage met een oliemix tegen lichaam- en spierpijn. De voeten en benen worden vervolgens ingepakt met een circulatiebooster gel, gevolgd door het aanbrengen van een hydraterende bodylotion. Dit is de perfecte behandeling om vermoeide en zware benen te helpen verlichten en ontspannen.

Treatments